Soms is het leuk iemand te verrassen. Zomaar een verassing geven is dan het eerste wat er in je op komt. Maar het is vaak moeilijk te bedenken wat je verrassing wordt. Wanneer doe je iemand iets speciaals cadeau en hoe maak je dat cadeautje speciaal.

 

Een speciale verrassing

‘Een speciale verrassing zomaar voor jou.’ Ik vind het fijn een glimlach op gezichten te doen toveren. Maar vaak als ik bedenk wat ik dan als verrassing zou kunnen geven,  zit ik toch gauw vast. Wat maakt een verrassing speciaal? Is het wanneer iemand niet verwacht dat hij/zij iets krijgt? Of is het een speciale verassing als iemand iets krijgt wat hij/zij graag wilt hebben. Ook als een verrassing door een bijzonder iemand gegeven wordt, wordt een verrassing speciaal. Misschien is de gelegenheid wel doorslaggevend. Hoe dan ook, bedenk voor jezelf wat jou verrassing aan een ander speciaal maakt.

 

Die speciale finishing touch

Personaliseren van cadeaus geeft je verrassing die ‘speciale finishing touch’. Een mok met naam, een kussen met een portret van je zoon of dochter of een fles wijn met een persoonlijke tekst. Wat maakt jouw verrassing persoonlijk? Is het de tekst op de cadeau, de persoon die het geeft, of de gelegenheid waarvoor het cadeau wordt gegeven.  Voeg die finishing touch toe aan je cadeau en maak je cadeau extra speciaal. Vergeet daar niet aan te denken als je iemand een unieke persoonlijke verrassing cadeau wilt doen.

 

De juiste gelegenheid

Zouden we elkaar niet vaker moeten verassen? Ik vind van wel. En daar spelen verschillende factoren een belangrijke rol in. Niet alleen moet je je goed bedenken wat de verassing is. Maar past het ook bij de ontvanger. Verder is het ook leuk de verassing op het juiste moment te geven; wanneer het totaal niet wordt verwacht natuurlijk. Wacht je tot jullie alleen zijn, of geef je het tijdens een gezelschap met familie en vrienden. Hoe dan ook, zelfs met het geven van zomaar een verrassing is toch wel enkele voorbereiding vereist. Hoe meer je hier de tijd voor neemt. Hoe leuker je speciale, persoonlijke verrassing wordt.

Weet je nog niet wat je cadeau wilt geven? Shop op de website van eenkadovoor.nl en raak geïnspireerd door de cadeautips. Waar verras jij iemand graag mee?

Leave your vote