Er komt een moment dat je geen zin meer hebt om continu te fietsen. Nu je eindelijk achttien bent, besluit je aan je rijlessen te beginnen. En dan gaat het opeens snel, na je besluit om rijlessen te nemen en dan ben je opeens aan het afrijden. Vol zenuwen stap je de auto in. Na een half uurtje rijden probeer je de uitslag alvast te voorspellen. Je durft niet te hopen maar toch, er ging  weinig mis tijdens het examen? Dan begint je examinator geheimzinnig te lachen en feliciteert je van harte. Je bent gewoon geslaagd!

Slip gevaar

Deze handige gadget is een echte musthave voor in de auto! Je legt je telefoon automatisch op je dashboard, in de hoop dat het daar blijft liggen. Met grippy hoef je niet meer te hopen. Dit handige kleefmatje houdt de meeste spullen op zijn plaats. Nooit meer opzoek naar je spullen die ergens in je auto liggen want zelfs in een scherpe bocht of als je onverwachts moet remmen blijft alles op zijn plek!

Wist je trouwens dat je al vanaf 16 jaar en zes maanden al mag beginnen met je rijlessen? Zodra je 17 jaar bent, mag je namelijk examen doen en rijden onder begeleiding. Dit betekent dat je alleen mag rijden met iemand naast je die al vijf jaar of langer in bezit van een rijbewijs is.

Je allereerste auto

Verras de geslaagde met zijn allereerste auto, een ‘grappig speelgoedauto namelijk! Doe er een kaartje bij met een tekst: ‘Gefeliciteerd, bij deze; je allereerste auto! Ik hoop dat je tevreden bent met de kleur en anders kan je hem altijd nog ruilen. Rij voorzichtig!’ Wedden dat diegene verbaasd is als wanneer hij het cadeautje opent.

Sleutelhanger

Heeft je vriend of vriendin al een eigen auto? Verras hem of haar met een sleutelhanger met geluksmunt; voor geluk en veiligheid onderweg. Heeft hij of zij nog geen auto? Geen nood, de sleutelhanger is ook perfect voor andere sleutels 🙂

Leave your vote