Het is weer aftellen naar Vaderdag! Natuurlijk verras je hem met een cadeau waar je hem echt blij mee maakt, toch? Een leuke gadget, een goed boek of gewoon echt iets nuttigs. Mocht je dit jaar voor iets nuttigs willen gaan; dit hebben wij in gedachten voor Vaderdag. Een cadeau wat hij heel graag zou willen hebben, maar wat hij zelf nooit zou kopen. Ben je benieuwd wat het is?

Mobiele airco

Zo heeft mijn vader het al een tijdje over een airco, dat hij die wel graag zou willen hebben. Niet een die ingebouwd is, maar zo’n mobiele die je van kamer naar kamer kunt rijden. Maar hij is bang dat dat heel veel energie en dus geld gaat kosten. Daarom heeft hij er nog steeds geen een. Zonde, want het wordt alleen maar warmer in de zomer. Dit jaar gaan wij nog eens goed naar de mogelijkheden kijken, misschien geven wij er wel een cadeau. De kosten van de energie zou natuurlijk niet het probleem moeten zijn. Gelukkig kun je kijken bij energie vergelijk; daar wordt je al een stuk wijzer.

Energiemeter

Om dan gelijk helemaal de zorgen over de kosten weg te halen, doen wij er gewoon een energiemeter bij! Ken je dit? Met de energiemeter kun je het energieverbruik meten van apparaten. Ik denk dat je soms best schrikt van de hoeveelheid die sommige apparaten gebruiken. Daarom vergelijken wij ook regelmatig energieleveranciers, dat kan ook flink in de kosten schelen voor de energie.

Meer coole cadeaus

Natuurlijk zijn er nog meer coole cadeaus voor Vaderdag; bijvoorbeeld een heerlijk zwembad voor in de tuin. Of nog beter; een jacuzzi! Die zijn er tegenwoordig ook opblaasbaar en qua prijs scheelt dit best wel. Als jouw budget misschien wat minder groot is, dan is een hand ventilator natuurlijk ook prima. In het zwembad horen ook heerlijke drijfbanden, die je tegenwoordig echt in leuke afbeeldingen hebt. Als een watermeloen of een luchtbed in de vorm van een pizza slice. Zeker weten dat je jouw vader daar een plezier mee doet!

Leave your vote