Geld groeit helaas niet op je rug of aan een boom. Nee, bij ons ook niet. Een geschikt cadeautje vinden zonder te veel geld uit te geven, kan dan ook een hele uitdaging zijn. In PART 1 & 2 van deze leuke rubriek gaven wij je al de beste tips voor budgetcadeaus voor je beste vriendin en vriendje. Vandaag staat jouw zus centraal: de leukste cadeaus voor een klein prijs!

Sisters

Ook al vliegen jullie elkaar af en toe in de haren, je hebt vast een bijzondere band met je zus. Een zus kan een echte vriendin zijn en na een ruzie kom je meestal toch weer bij elkaar terug. Je woont immers onder één dak. Daarmee belanden we bij het eerste dilemma als het om cadeaus voor je zusje gaat: grote kans dat ze het cadeau al ergens in huis heeft zien liggen. Een goede verstopplek is dus geen overbodige luxe.

Low Budget

Ook aan een cadeau voor deze belangrijke persoon in je leven heb je een budget vast zitten. Dit kan best lastig zijn, maar er zijn ook zeker leuke cadeautjes te vinden én zelf te maken die niet zo veel geld kosten. Wij hebben niet altijd veel te besteden en daarom volgen wij de laatste acties en koopjes op de voet. Bekijk deze mooie ketting bijvoorbeeld eens. Een cadeau waar jouw zus zeker blij mee is. Een leuk extraatje: je bespaard nu 54% op de ketting! Wil jij uitpakken met een groot cadeau? Wie koopjes zoekt zal vinden. Wij vonden dit mooie zwarte jurkje voor slechts €9,-! Zo ziet ze er, dankzij jou, stralend uit op haar feestje! Ga jij liever voor een leuk spel die jullie samen kunnen spelen? Dit gave spel van The Voice Of Holland koop je al vanaf €8,- in de uitverkoop!

DIY

Maak jij liever zelf een leuk én origineel cadeautje dat niet zo veel geld kost? Dan kan je vast aan de slag met de volgende tips!

Leave your vote