Ken je dat? Iemand die altijd “de leukste thuis” wilt zijn.. Soms houden we er van om lekker gek te doen, ook met cadeaus. Zet nu deze aparte, originele kerst cadeaus op jouw verlanglijstje, of dat van jouw kind en laat ze versteld staan!

Fotoaccessoires Kerst

Geef je een feestje met kerst en zoek je leuke foto accessoires voor in de photobooth? Dan zijn de Foto accessoires kerst van DOIY echt wat voor jou. Deze set heeft maar liefst 20 verschillende foto accessoires die allemaal wat met kerst te maken hebben. De foto accessoires voor kerst hebben vrolijke hoeden, gekleurde brillen, vlinderdasjes, geweien en natuurlijk teksten als HoHoHo en Merry X’mas. Vermom je als kerstelfje of als Rudolf voor de kerstkaart en eet lekker een gingerbread poppetje of een candy cane terwijl je een selfie maakt.

BigMouth IJsbeer sneeuwband

Een musthave die je in de winter absoluut moet hebben? Dat is toch wel de IJsbeer sneeuwband van BigMouth. Deze winter ga jij als een razendsnelle ijsbeer de pistes af. De sneeuwband die eruitziet als een ijsbeer zorgt voor de mooiste avonturen in de sneeuw. De snowtube is opblaasbaar dus hij is perfect om mee te nemen in de koffer. Je kunt hem zelf opblazen en leeg laten lopen. Deze sneeuwglijder voor één persoon neemt dus niet veel ruimte in beslag als je hem mee wilt nemen op wintersport. Houd je stevig vast aan de handgrepen als je naar beneden glijdt.

Bigmouth Wijnfles wijnglas

Voor de extra dorstige dames en heren! Vind je het gênant om in je eentje een hele fles wijn leeg te slobberen? Gebruik dan gewoon het Wijnfles wijnglas van Invotis. Zo neem je netjes maar één glaasje wijn. Het wijnglas heeft een inhoud van maar liefst 600 milliliter. Je schenkt de wijn niet alleen in het glas, maar ook in de fles die aan het glas vastzit.

Invotis Nekkruik

Heb je vaak last van een gespannen nek? Of komt het wel eens voor dat je je verdraaid en een spiertje verrekt? Dan is de Nek kruik van Invotis een handig product voor jou. Deze kruik is gedeeltelijk rond, zodat je hem makkelijk om je nek kan leggen. Zo kunnen je spieren lekker ontspannen, bij gebrek aan een masseur.

Wie ben ik Face Mats (set van 30)

Ken jij het bekende spelletje Wie ben ik? Je hebt het vroeger vast talloze keren gespeeld. Wij kunnen ons Bill, de vrolijke stevige man met rode sik, nog zo voor de geest halen. Voortaan heb jij geen spelbord meer nodig met de Wie ben ik Face Mats. Deze onderzetters, die je aan je neus kunt klemmen, hebben allemaal een ander gezicht waardoor je met je vrienden en familie het spelletje ‘wie ben ik?’ kan spelen. Heb urenlang plezier wanneer je probeert te raden wie je bent.

Glow in the dark handschoenen

Zo gauw de dagen korter worden, wordt het ook kouder buiten. En dat betekent dat het prettig is om een goed stel handschoenen te hebben, vooral als je naar school of je werk moet fietsen. Onze Glow in the dark handschoenen zorgen ervoor dat je handen lekker warm blijven en dat je daarnaast ook nog eens opvalt in het donker. Overdag zijn ze gewoon wit, maar als het donker wordt dan lichten ze op.

Image Credits: Pexels.

Leave your vote