Wij schreven er al eerder over; een bezoek aan Disney on Ice is een cadeautje voor de hele familie! Ook dit jaar is er weer een spetterende show met mooie schaatskunsten, special effects en natuurlijk heel veel Disney vriendjes! Ben jij benieuwd welke?

Mickey, Minnie, Donald en Goofy

Natuurlijk komen Mickey Mouse en zijn vriendjes Minnie, Donald en Goofy het eerste het ijs op, onder luid applaus van alle bezoekers. Het is tenslotte toch een stukje magie wat er het ijs op schaatst. Ze zijn er niet heel lang, maar wees gerust, ze komen nog een paar keer terug!

Toy Story 3

Als eerste komt het verhaal van Toy Story 3 aan bod; en dat zijn heel wat vriendjes! Te beginnen natuurlijk met Andy, die zich klaarmaakt om naar de Universiteit te gaan. Hij wil zijn allerbeste vriend Cowboy Woody meenemen, maar per ongeluk komen Woody en de rest van het speelgoed bij een kinderdagverblijf terecht! Een voor een komen zij het ijs op geschaatst; de hond Slinky, het spaarvarken Hamm, meneer en mevrouw Aardappelhoofd, de dino Rex, Jessy en Bullseye en natuurlijk Buzz Lightyear! Samen met Woody beleven zij een spannend avontuur, waarbij zij te maken krijgen met de roze knuffelbeer Lotso, die niet zo lief is als dat hij er uit ziet!
Ook Barbie en Ken hebben een grote rol in de show; zo krijgen we de modeshow van Ken te zien. Leuk gedaan!

De Kleine Zeemeermin

Oh wat kan ze zingen die Ariël, en wij begrijpen wel dat ze verliefd wordt op prins Erik. Het is een leuke voorstelling, natuurlijk met het vrolijke liedje van de krab Sebastiaan ‘Diep in de Zee’. Onze persoonlijke favoriet is trouwens het liedje ‘Kus haar dan’ en jippie, dit liedje komt ook in de voorstelling voor!!

Cars

De karakters van Cars blijven onverminderd populair en dan vooral Bliksem, Takel en Sally natuurlijk. Samen met hun andere vriendjes uit Radiator Springs laten ze zien hoe gezellig het daar is. En echt, het zijn dus ‘echte’ auto’s die op het ijs rijden! Gaaf om te zien!

Frozen

En dan, als klapper van de show; komen Anna en Else op het podium, dit zijn duidelijk de publieks lievelingen, na Mickey Mouse natuurlijk. We zien in een rap tempo het verhaal van Frozen en krijgen de mooiste liedjes te horen. Genieten! Tijdens bijna de voorstelling ‘sneeuwt’ het, knap gedaan! De special effects zijn sowieso erg mooi tijdens deze voorstelling; zo komt schijnbaar eenvoudig het kasteel van Else naar beneden, van doeken gemaakt. Heerlijk om naar te kijken; het kan ons eigenlijk niet lang genoeg duren!

Belangrijke informatie Disney on Ice 2017

  • Heb je nog geen tickets? Kijk hier voor tickets!
  • Zorg dat je een parkeerplekje reserveert of gelijk een uitrijkaart koopt als je weg gaat. Dat scheelt een hoop gedoe!
  • Het was trouwens helemaal niet koud in de zaal; ik had het eerder warm! Iets om rekening mee te houden.
  • Verder; geniet er gewoon van!! Daar ga je tenslotte voor ?

Heb jij al kaartjes voor Disney on Ice? Dit weekend is hij nog in Rotterdam en daarna gaat hij naar Utrecht en Amsterdam. Wij zijn wel eens in Utrecht en Amsterdam geweest; allebei ook een aanrader!

Leave your vote