Een kale muur in de slaapkamer of in de woonkamer, wat moet je er toch mee? Een kamer kan je al heel snel leuk maken door kleine dingen, is het geen kaars dan kan het een vaas zijn. Maar wat dacht je van een leuke bijpassende muurstickers? Muurstickerstunter.nl heeft muurstickers voor in de woonkamer, slaapkamer en zelfs voor op de trap. Het geeft je huis the final touch, lees snel verder want wij hebben een paar populaire en leuke muurstickers uitgekoezen.

De populairste muursticker

De meest populaire muursticker van dit moment, de paardenbloem muursticker! Met deze paardenbloem muursticker fleur je eenvoudig en goedkoop de kamer op. Hij kan worden aangebracht op alle vlakke ondergronden zoals muren, deuren en lichte structuren. Je kunt deze paardenbloemen en vlinders naar wens positioneren, door deze sticker geef je een kamer de juiste touch.

Sneeuwvlokken in de winter

Raamtekeningen zijn helemaal hip in de winter, maar ja, je moet er wel een beetje voor kunnen tekenen. Ben je daar niet zo’n ster in (of heb je daar gewoon geen zin in), dan zijn deze sneeuwvlokken stickers ideaal! De kerstvlokken zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen van je ramen. Naast ramen kun je kerstvlokken gebruiken op allerlei andere soort vlakke ondergronden zoals muren, deuren en kastjes. De kerstvlokken zijn leverbaar per 10 stuks in verschillende afmetingen.

Voor de voetballers

Voor de echte voetbalfan is deze mooie voetbalsticker een must-have! De bal staat leuk op een stoere voetbalkamer en in combinatie met andere voetbal muurstickers kan je al snel een leuke, sportieve draai geven aan de gewenste kinderkamer. Het 3D-effect maakt de muursticker uniek, speels en geeft de jongenskamer of meisjeskamer een opvallende muurdecoratie.

De perfecte babykamer

Je kunt je eigen set muursticker wolkjes samenstellen. Je kan bijvoorbeeld een aantal grote wolken en wat kleinere wolkjes aanbrengen om een mooi en speels effect te creëren op de babykamer. De wolkjes zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, heb je liever roze voor je dochter, of toch liever blauw voor je zoontje?

Eigen muursticker met tekst

Wil je een eigen tekst op je muur? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Je kunt de tekst muursticker geheel naar eigen wens maken. Zo kun je je eigen lettertype, formaat en kleur kiezen. Stel je wilt de naam van je kind als muursticker of een inspiratie quote, het kan allemaal. Of heb je toch een ander idee, bijvoorbeeld jouw mooiste quote of de naam van jouw favoriete vakantiebestemming; het kan allemaal!

 

 

 

 

 

Image Credits: Muurstickerstunter.

Leave your vote