Tijd voor elkaar is het mooiste wat je elkaar kunt geven, veras jouw moeder,vader, vriend, vriendin of kind daarom met een dagje uit voor de kerst. Samen naar de sauna, naar een musical of een high tea. Neem een kijkje bij vakantieveilingen, hier hebben ze vaak leuke aanbiedingen waarmee je voor een leuk bedrag een uitje hebt. Extra leuk is het Veiling element, omdat je de veiling echt voor een koopje kunt winnen. Zo is het nog leuk om het als cadeau te geven. Ben je benieuwd wat voor veilingen ze zoal hebben? Neem een kijkje!

High tea voor 2 in restaurant naar keuze

Een high tea is altijd een goed idee. Samen klets je uren bij onder het genot van thee en zoete en hartige hapjes. Met deze High Tea Bon kun je bij verschillende locaties terecht. Lekker én gezellig! Aan wie geef jij dit cadeau?

Toppers in Concert 2018

Pretty in Pink – The Circus Edition, daar wil je heen met jouw vrienden, collega’s of jouw familie! Dit is namelijk het thema van Toppers in Concert 2018. De 4 Toppers René, Gerard, Jeroen en Jan zorgen samen met de gastartiesten voor ‘het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar’! Wie neem jij mee als je wint?

Schoonheidsbehandeling bij salon naar keuze

Wil je jezelf eens lekker verwennen met een schoonheidsbehandeling? Lever deze Schoonheidsbon in bij 1 van de 300 deelnemende specialisten en geniet van een gratis behandeling. Inclusief korting op de volgende 2 behandelingen. Jij wordt nog mooier dan je al bent… en je mag jezelf soms best eens lekker verwennen!

The Christmas Show 2017

Geniet van het hartverwarmende verhaal A Christmas Carol, maar dan in een modern jasje. Onder andere Yolanthe, Buddy Vedder én Carlo Boszhard schitteren in deze show met kersthits, dans en spektakel. Een heerlijk begin van jouw kerst en daarom echt een mooi kerstgeschenk voor het hele gezin.

Bijzondere helikoptervlucht

Wil je echt eens iets bijzonders geven? Deze helikoptervlucht is een unieke ervaring! Je vliegt bijvoorbeeld boven de regio Amsterdam, Eindhoven of Gent en ontdekt hoe mooi het is vanuit de lucht. Dat wil iedereen toch een keer mee maken. En alsof het niet genoeg is, ook inclusief segway-rijden.

Bestuur zelf een vliegtuig

Tussen de wolken, net als een vogel. Heb jij altijd al eens een vliegtuig willen besturen? De kick, de spanning: dit is geweldig. Na een korte theorieles ga je de lucht in en bestuur je zelf een vliegtuig. Als de Cessna recht hangt, neem je het stuur over en vlieg je zelf! Dit is echt een onvergetelijk cadeau; bijvoorbeeld om samen met jouw partner of andere dierbare te beleven.

Image Credits: Pexels.

Leave your vote