Donderdag 9 oktober was het jaarlijkse Partner Event van Bol.com. En als nieuwe stagiaire mocht ik hierbij zijn! Het was een hele leuke en informatieve dag waarover ik jullie heel graag meer vertel! 

Het event

De dag begon met een lekkere kop koffie en thee in de ontvangstruimte van boerderij Mereveld in Utrecht. Daar spraken Martine en ik verschillende partners van Bol.com die ieder hun eigen webshop hadden. Ik vond het erg leuk om ook eens van andere partners te horen! Hierna ging iedereen naar zijn of haar eigen sessie. Wij bezochten Wouter Kroon van Bookmatch. Een interessant verhaal over zijn bedrijf en hoe het allemaal begon. Na een korte pauze stonden er nieuwe sessies op het programma. Ik heb een presentatie gevolgd over copywriting, wat erg leerzaam was. Martine was ondertussen bij een presentatie over SEO. Er was dan ook voor ieder wat wils en je kon van tevoren aangeven naar welke sessies je graag wilde.

Shopping 2020

Toen was het tijd voor de, naar mijn mening, interessantste spreker van de dag. Jorij Abraham vertelde over Shopping 2020, een blik in de toekomst van online shoppen. Een heel boeiend verhaal met een uitgebreid onderzoek naar hoe het staat met koopgedrag in 2020. Ik vond dit verhaal erg leerzaam en ook best confronterend. Gaan wij in de toekomst echt niet meer naar de supermarkt voor ons eten? En is ‘een lekker dagje winkelen’ er ook niet meer bij? Ik ben erg benieuwd!

Bedankt en tot ziens!

De presentator van het event was niemand minder dan Joop Vos. Hij gaf een luchtige en gezellig sfeer aan de dag, met als afsluiting een zelfgeschreven lied voor de partners van Bol.com!
Ik kijk met veel plezier terug op het event en ik heb er zeker veel van geleerd. Bij deze wil ik alle werknemers van Bol.com en boerderij Mereveld bedanken voor deze goed georganiseerde dag. Daarnaast big thanks to Martine, dat ik als nieuwe stagiaire al mee mocht naar dit partnerevent!

JP20120329 LCR Congres2012 Joop Vos

Leave your vote