Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Jess, die de cadeaus van die ze cadeau geeft spiegelt aan hetgeen wat ze heeft gekregen!

Ja, ik beken; ik spiegel met cadeaus. Vroeger deed ik echt altijd heel erg mijn best om voor iedereen een mooi cadeau te kopen. Ik keek niet echt naar de prijs van het cadeau; als ik maar zeker wist dat hij of zij het een mooi cadeau zou vinden. Maar de laatste jaren doe ik dat zeker niet meer!

Persoonlijk cadeau

Vroeger vond ik het echt een uitdaging om voor iedereen een persoonlijk en origineel cadeau te vinden en kopen natuurlijk. Op de kosten lette ik dan niet echt, ik was niet zo moeilijk. Maar als ik dan echt mijn best had gedaan bij die persoon en ik kreeg ‘gewoon’ een flesje badschuim cadeau, ja… dan is de lol er snel vanaf…

Een beetje moeite

Allereerst gaat het om de moeite die iemand voor het cadeau doet, daarna pas de prijs. Als iemand een cadeau geeft wat echt past, dan maakt het helemaal niet uit wat de prijs is. Maar als je merkt dat iemand geen moeite voor het cadeau doet én het ook nog een goedkoop geschenk is, ja…. Laat dan maar…

Spiegelen

Met andere woorden; ik spiegel met cadeaus. Ik ben er niet trots op, maar ik doe het wel. Als ik merk dat iemand moeite doet, dan doe ik dat ook. Als iemand mij op een verlanglijstje vraagt, dan doe ik dat ook bij haar verjaardag. Aan de andere kant, als ik merk dat iemand altijd maar geld cadeau geeft, zonder zelfs maar te vragen wat iemand cadeau wil hebben, dan geef ik ook gewoon geld cadeau. Het bedrag hou ik dan zelfs in de gaten, erg he.

Hoe doe jij dat, hou jij daar rekening mee?

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote