De zomer staat weer voor de deur en we dromen er allemaal van om het eerstvolgende vliegtuig te pakken. Heb je een vriend of familielid die binnenkort op reis gaat, of wil je jezelf gewoon even verwennen voor dat je op een zon-zee-strand vakantie gaat naar de Bahama’s? Wat de reden dan ook is om iets leuks te kopen voordat je op vakantie gaat, hier vindt je een lijst met de beste cadeau’s voor vakantiegangers.

 

Een smartphone/tablet

Vakanties zijn er om even helemaal te relaxen en met de techniek vandaag de dag kan je “relaxen” cadeau geven in de vorm van het lezen van het nieuws of het spelen van spellen op een smartphone of tablet. Tegenwoordig is op vrijwel elke vakantiebestemming wel wi-fi voor handen, je vriend/vriendin kan in een hangmat gaan liggen en op elke gewenste manier gebruik maken van het internet, of ze nu tv willen kijken of online casino spellen willen spelen.

 

Een luxe parfum set voor op reis

Het ontdekken van nieuwe plekken en culturen zorgt ervoor dat we ons toch een beetje experimenteel voelen. Of jouw vriend nu opzoek is naar een lekker natuurlijk luchtje voor overdag of naar een meer exotisch geurtje voor ’s nachts, deze geschenkset, met een selectie van verschillende zoete en zure geuren, zal jouw vakantie doen opleven. Uiteraard zijn er vele andere opties om uit te kiezen.

 

Een Zwitsers zakmes 

Vergeet jouw vriend/vriendin niet te vertellen dat hij dit cadeau in zijn ruimbagage moet bewaren! Ook al zijn ze misschien niet dodelijk, de zakmessen zijn erg handig voor reizigers die midden in de natuur willen gaan kamperen of door de bergen willen trekken. De zakmessen zijn ook geschikt om te kunnen eten in de buitenlucht als jouw kameraad een mes of vork is vergeten mee te nemen.

 

Een kraswereldkaart

 De perfecte manier van het in kaart brengen van een reisavontuur, wanneer jij of je vriend of vakantie is en niet verbonden zijn met het internet, is een kras wereldkaart. Dit handige kaartje heeft een gouden coating wat de reiziger in staat stelt de door hem/haar bezochte plaatsen op een kaartje weg te krassen. Dit zorgt voor een leuke terugblik op de vakantie aan het einde.

 

Een gadget opbergset

De moderne reiziger kan niet meer zonder de laatste gadgets, in het bijzonder de hiervoor genoemde tablets en smartphones. Voor mensen die continue op pad zijn, kan dit soms een nachtmerrie zijn. Maak het leven van je vriend/vriendin gemakkelijker en geef hem/haar een gadget opberg set cadeau. Berg alle iPods, iPads, opladers, snoeren, camera’s en nog veel meer op in één simpele tas, dit zal minutenlang koffers doorspitten schelen.

Leave your vote