Als ik aan kerst denk, denk ik aan een kerstboom met een heleboel cadeaus eronder. En omdat het al weer bijna zover is, is dit een goed moment om op de site van fonQ te kijken om ideeën op te doen wat ik zoal kan vragen en geven. Ze hebben er voor iedereen wat dus je kunt gewoon vanuit je luie stoel cadeaus kopen voor je vader, moeder, broer of zus. De vijf leukste cadeaus heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Je kunt de boom in

Bij de kerst horen natuurlijk ook leuke versieringen voor in de boom en omdat je zus al een hele tijd tegen dezelfde ballen zit aan te kijken wordt het tijd voor nieuwe versieringen. Deze schattige hangers zijn van iittala in de vorm van twee uiltjes en een ibis. Ze zijn van porselein dus er hangt echt iets moois in de boom.

Op tijd

Met dit mooie horloge komt je vader nooit meer te laat. Het horloge heeft een leren band en de limited edition Waterbury gravering maakt van dit exemplaar een echte musthave. Hij is er in vier kleuren en heeft een aantrekkelijke prijs.

Kunstwerkje

Met Pols Potten zet je echt een kunstwerkje op tafel. Deze mooie zandloper is mondgeblazen en werkt ook als een echte zandloper. In 90 minuten is het gekleurde zand van de ene bol naar de andere gelopen. Prachtig om naar te kijken.

I’m so happy

Zonde om schoenen aan te trekken als je deze leuke sokken van Happy Socks aan hebt. Met zijn vrolijke kleuren en leuke design mag je gezien worden. En deze sokken zijn zowel geschikt voor je zus als broer dus waarom niet allebei zijn vrolijk cadeautje.

Verleden tijd voor koude voeten

Koude voeten vindt niemand fijn maar dat hoeft dus niet meer, want met deze voetenzak worden je voeten heerlijk verwarmd. Met vier standen kan je je voeten de gewenste warmte geven die je wilt. Ideaal voor je moeder die altijd loopt te klagen over koude voeten.

Leave your vote