Aan mij de eer om een review te schrijven over een product van Lucardi. Super leuk, want ik koop niet zo heel vaak een kado voor mezelf, Sinterklaas vieren we alleen met kadootjes voor kinderen en met Kerst doen we niet aan kado’s. Ik keek dus ook mijn ogen uit in de webshop van Lucardi, waar ik iets moois mocht uitzoeken. Na heel wat twijfelen (zoveel keuze!) heb ik een set van twee zilveren armbanden uitgekozen en die werden afgelopen week bij mij bezorgd. In dit blog lees je er meer over.

Luxe set van Lucardi

Ik koos voor een Lucardi cadeauset met twee luxe, sprankelende armbanden, nieuw in de collectie van Lucardi. De armbanden zijn ook los verkrijgbaar, maar in een set extra voordelig (nu slechts € 39,95!). Voor de slavenarmband had ik nog kunnen kiezen voor een gravure aan de bovenkant. Omdat ik juist voor de eenvoud van de armband ben gevallen, heb ik dat niet gedaan.

armbanden lucardi webshop

Een echt kadootje

De armbanden werden geleverd in een mooie kadoverpakking. Om een zwart kussentje glinsterden de armbanden mij bij het opendoen van het doosje tegemoet. Mooi! Ik voelde me gelijk heel verwend. Wat een prachtig cadeau!

Armbanden voor elke dag én voor een feestje

De armbanden passen perfect. Omdat ik vrij dunne polsen heb, was ik van tevoren bang dat ze misschien te wijd zouden zijn, maar gelukkig vallen ze mooi om mijn pols. De soepele armband is heel licht van gewicht, heeft een slotje en glanst heel stijlvol.

armbanden lucardi

armbanden lucardi

Verwen jezelf of een ander

De twee armbanden vormen samen een prachtige set. Juist doordat ze zo verschillend zijn, creëren ze een speels effect. Door de lichte zilveren kleur passen ze ook bij iedere outfit. Wil je jezelf of iemand verwennen met een mooi kado (bijvoorbeeld voor onder de kerstboom!), dan zou ik zeker de kadoset van Lucardi eens bekijken. Een inspirerende quote als gravure in de slavenarmband maakt je kado helemaal af en de armbanden worden geleverd in een mooie kadoverpakking.

Leave your vote