Wil jij je vrouw of vriendin verrassen met mooie lingerie? Dan zit je hier goed! De meest verbluffende lingerie zal hier voorbij komen. Dus mannen stop verder met zoeken! Via eenkadovoor.nl kun je de lingerie gewoon online bestellen en weet je altijd dat je het juiste koopt! Ideáál toch? Geen ongemakkelijke momenten in de winkels meer! Bestel het gewoon online, eenvoudig en snel.

1. Lingerie van UnderFashion

Lingerie bestel je bijvoorbeeld eenvoudig online via UnderFashion.nl, een webwinkel opgezet door een specialist met meer dan 15 jaar ervaring in deze branche.

De collectie bestaat naast leuke trendartikelen voor een groot deel uit goede basics van bekende, betaalbare merken voor dames, heren, kinderen en baby’s. Deze basics zijn in heel veel kleuren en maten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld Bonnie Doon kindersokken in meer dan 30 kleuren of Triumph beha’s in 28 maten. De kleuren worden waar mogelijk ieder seizoen aan de nieuwste mode aangepast. Met name in sportbeha’s heeft Underfashion.nl meer maten dan de meeste andere winkels.

Ook goed te weten: UnderFashion.nl doneert voor iedere bestelling 0,25 euro rechtstreeks aan Kika (stichting kinderen kankervrij).

2. Lingerie van HEMA

Naar de HEMA voor alleen de rookworst, nee dat kan niet meer. Wist je dat het bedrijf ook mooie ondergoedsetjes verkoopt? Een blijvende trend op het gebied van lingerie is altijd kant. Kant heeft een sexy en speelse, maar tegelijkertijd ook elegante uitstraling. Verblijd je lief met haar favoriete kleur. Is ze een echt meisje meisje, doe dan maar een zachtroze tint. Heeft je vriendin altijd pastelkleurig ondergoed, ga deze rode bh. Voor 15 euro heb je al een fijne bh aan de haak geslagen, dus het is heel budgetvriendelijk.

3. Lingerie Wehkamp

Ook bij Wehkamp kun je terecht voor de mooiste lingeriesetjes. Hier komen verschillende merken bij elkaar, zo is de middelste bh van Hunkemöller. De keuze is reuze en je kunt het zo bont maken als je zelf wilt.

 

Leave your vote