CityGoose, de leukste manier om een stad te verkennen! Mysteries, geheimen, intriges en sensatie: CityGoose laat jou een stad ontdekken op een manier die je nooit had kunnen vermoeden. Bijzondere routes met puzzels en raadsels zetten je steeds op een nieuw spoor en laten jou echt kennismaken met de stad. Ben jij een echte avonturier en hou je van ontdekken, dan moet je even verder lezen!

Het Recherchewerk is nu aan jou!

Op klaarlichte dag is er een lijk gevonden, midden in de stad! Jij hebt het dossier van de flikken in handen gekregen. Los deze spraakmakende moord op door belangrijke locaties te bezoeken, alibi’s te controleren, de plaats delict te inspecteren en sporen onderzoek te doen. Een zeer vermakelijke manier om de stad en elkaar beter te leren kennen en ideaal voor een familie-uitje!

Citycode Amsterdam

HET GEHEIM VAN DE VOC. In Amsterdam vind je aanwijzingen over de ware identiteit van Michiel de Ruyter. Op alledaagse locaties zijn zeer cryptische aanwijzingen achtergelaten. Zo staat je in museum ‘Ons’ Lieve Heer op Solder’ een muzikale beproeving te wachten, onderzoek je de misericorden in de oudste kerk van Amsterdam en zal het monument op de Dam nooit meer hetzelfde zijn. Lijkt je dit wat? Durf je het aan…… Lees dan verder over Citycode Amsterdam

Citycode Den Haag

Verzamel informatie over de misdaden van koning Willem III van Oranje aan de hand van cryptische aanwijzingen. De politieke hoofdstad van Nederland bevat bijzondere gebouwen die meer blijken te zijn dan alleen een knap staaltje architectuur. Zo ontdek je de ware functies van het prachtige Departement van Justitie, een geheime code op de gevel van de Koninklijke Bibliotheek en zelfs Artikel 1 van de Grondwet en het Binnenhof zijn niet wat het lijkt! Vind je dit meer een uitdaging voor jou? Lees dan verder over Citycode Den Haag.

Wraak in Wyck

Ontdek Maastricht op een originele manier. Flikken Maastricht: Wraak in Wyck is in ongeveer 2,5 uur op te lossen en is geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Het spel is spannend vermaak voor families, vrienden en kleine groepen. Geschikt voor bedrijfsuitje, teamuitje, familieuitje, vrijgezellenfeest. Je ontvangt een politiedossier thuis en gaat zelf op pad wanneer je wilt.

Zo heeft CityGoose nog een aantal meer producten! Kan jij de puzzels en raadsels oplossen? Een leuk uitje voor tijdens de vakantie!

Leave your vote