Als je voor iemand een cadeau wilt kopen voor de inrichting van een woning, dan kun je wel een paar tips gebruiken. Kijk bijvoorbeeld altijd goed naar de huisstijl van de krijger. Of zorg ervoor dat je precies weet welk cadeau iemand wil hebben. Niemand zit immers te wachten op snuisterijen die je neerzet omdat je de gever niet wilt kwetsen. Hoe kun je iemand dan tóch verrassen met woningdecoratie?

Woondecoratie op de kop tikken

Voor een leuk prijsje kun je verrassend leuke woondecoratie scoren bij winkels als Kwantum of Action. Ga je voor een cadeau dat op kan – een rubriek cadeautjes dat door veel mensen wordt gewaardeerd – kies dan voor mooie kaarsen. Ook als je ze zelf prachtig vindt, kan een ander ze afschuwelijk vinden. Voordeel van kaarsen is dat je ze dan gewoon wat sneller aansteekt. Klinkt vervelend, maar ruimt lekker op. In dezelfde categorie valt overigens een reep chocola of een fles badolie.

Wanddecoratie voor een zacht prijsje

Het leuke van de budgetwoonwinkels is dat je voor een zacht prijsje leuke dingen kunt scoren. Wat dacht je van een mooie wanddecoratie van canvas bijvoorbeeld? Voor weinig geld heb je iets moois. Zelfs de meest moderne decoraties zijn bij deze winkels helemaal zo duur niet. Vooral als je goed weet wat de smaak is van degene waar je het cadeau voor koopt, kun je er goed slagen.

Textiel als cadeau

Ook een prachtig wooncadeau is een plaid voor op de bank. Deze kun je in vele variaties kopen. In de zomer is een plaid mooi als decoratie. In de winter kruipt menigeen heerlijk onder een dekentje op de bank. Een mooi plaid is dus nooit mis. Ook ander woningtextiel wordt vaak wel gewaardeerd. Iedereen heeft wel een paar leuke kussentjes op de bank. En wat dacht je van een functioneel tafelkleed of een mooi sprei voor in de slaapkamer? De krijger zijn lievelingskleur weten is wellicht genoeg!

Leave your vote