Over een maand is het alweer zover; Valentijnsdag! Natuurlijk is het leuk als je jouw liefje gedurende het hele jaar verwend, maar vergeet ook zeker niet om 14 februari niet. Een valentijnsgeschenk is toch altijd leuk. Extra leuk is het als je het cadeau personaliseert; dat maakt het zo persoonlijk. Daarom; 5x personaliseerbare cadeaus voor Valentijnsdag!

1 Deurmat met eigen naam

Een deurmat geven voor Valentijnsdag klinkt misschien niet zo romantisch, maar deze deurmat is dit natuurlijk wel! Je kunt hem namelijk personaliseren met jouw eigen tekst; dus bijvoorbeeld met jullie namen. Leuk als jullie net samen wonen of als jullie trouwplannen hebben. Zeg er wel even bij dat je zeker niet als deurmat te gebruiken bent 🙂

2 Gepersonaliseerde klok

De tijd vliegt als jullie samen zijn… en je telt de minuten als je niet samen bent. Een klok is daarom een heel toepasselijk cadeau, vooral met jouw eigen tekst of jullie namen erop! Onze favoriet is deze LP wandklok waar je een eigen tekst kunt plaatsen. De naam van jullie favoriete liedje, de datum dat jullie hebben leren kennen of misschien een andere persoonlijke boodschap. Het grappige is dat het een hele subtiele klok is! Als je niet weet wat de tekst voor jullie betekent, dan weet je ook niet dat het jullie persoonlijke klok is. Ook leuk dus voor een geheime boodschap!

3 Notitieboek met eigen naam

Altijd leuk als geschenk; een notitieboekje met eigen naam. Ook dit personaliseerbare cadeau voor Valentijnsdag kun je nog persoonlijker maken; door alvast een eigen tekst in het boekje te zetten. Bijvoorbeeld een herinnering aan jullie eerste ontmoeting, een mooi gedichtje of een lief berichtje waar het boekje voor te gebruiken is. Het notitieboekje is sowieso al heel persoonlijk doordat de naam of eigen tekst op de voorkant. Succes verzekerd!

4 Chocolade met eigen naam

Heerlijke chocolade met een eigen tekst; dat kan met het chocolade telegram. Stuur een lieve tekst, natuurlijk wel in telegram stijl. En als je een beetje geluk hebt, dan kun je het chocotelegram daarna lekker samen op eten!

5 Romantische poster

We horen het je denken; een romantische poster? Ja, het kan echt! Bijvoorbeeld met jullie initialen en namen; uiteraard voorzien van een hartje. Of wat dacht je van een poster met allerlei beroemde stellen, zoals John & Yoko, Harry & Sally, Mickey & Minnie… en natuurlijk jullie namen! Onze favoriet is de poster “Weet je nog, toen… ” met willekeurige boodschappen om herinneringen van lang of niet zo lang geleden levend te houden en waarmee de ontvangen van het cadeau van deze meer of minder glorieuze herinneringen kan genieten. De webshop Radbag heeft trouwens heel veel posters die je kunt personaliseren; zeker een kijkje waard.

Dit waren ze, onze 5x personaliseerbare cadeaus voor Valentijnsdag! Wat is jouw favoriete cadeautip?

Image Credits: Pexels.

Leave your vote