Transformers; zelf had ik er nooit zoveel mee, maar het is echt een stukje jeugdsentiment voor mijn man. Samen met zijn broer had hij ze allemaal,  Bumblebee, Grimlock, noem ze maar op. En Optimus Prime natuurlijk! Boft hij even dat wij de Optimus Prime Transformer van Hasbro mogen testen!

Wie is Optimus Prime

Als verrassing besluit ik Optimus Prime in te pakken en aan Leo cadeau te geven, maar die jongens zijn al snel jaloers! Wat is dat voor stoere robot…. én hij kan ook nog een auto worden? Ze hebben de serie wel eens gezien, maar meer toevallig. Leo vind het geweldig en pakt de Transformer uit én begint gelijk verhalen te vertellen aan de jongens. Echt een stukje jeugdsentiment! Hij vertelt wie Optimus Prime is, over zijn vriendjes zoals Bumblebee en natuurlijk over de Decepticons!

Spelen

Vooral Ryan vind hem geweldig en laat hem niet meer los. Op de verpakking staat dat het vanaf 6 is, dus met zijn 4 jaar is hij eigenlijk net iets te jong. Leo moet inderdaad wel even voordoen hoe je van een robot een auto maakt en anders om, maar hij heeft de smaak snel te pakken. Het is een mooi maatje, hij kan er goed mee spelen. Hij kan ook wel tegen een stootje, dus als je per ongeluk de verkeerde volgorde doet dan is hij niet gelijk kapot. Gelukkig maar! De Transformer moet overal mee naar toe, naar de bso en naar de speelgoedmiddag op school en alle jongetjes spelen graag met Ryan mee. En Ryan weet ook wat hij voor Sinterklaas wil; Bumblebee!

Leave your vote