Vaderdag is de dag voor alle papa’s. Op deze dag laten wij zien hoeveel we om ze geven en dat we ze altijd wel waarderen. Ook al laten wij dat niet altijd zien. Het is altijd leuk om bijvoorbeeld een gadget weg te geven, maar persoonlijk vind ik een dagje uit weggeven veel leuker. Ik heb een aantal top belevenissen gevonden voor de stoere, sportieve en doe papa. Deze vaderdag kado zet ik speciaal voor jullie op een rijtje!

De stoere papa

Voor de stoere papa heb ik wel een hele leuke belevenis uitgezocht, namelijk flyboarden! Je hebt het vast wel een keer gezien op tv en nu is het de beurt van papa. Ervaar de unieke sensatie van het flyboarden en pak de kans deze waanzinnige en nieuwe sport uit te proberen. Na slechts tien minuten beheers je het flyboarden en vlieg je meters omhoog over het water. Ik kan geen leukere ervaring bedenken voor de stoere papa. Allereerst krijg je theorieles en een korte demonstratie. Je papa zal de ultieme kick beleven tijdens het flyboarden!

De sportieve papa

Voor de sportieve papa’s de kanotocht op de Dommel een geweldige belevenis. Plonzende peddels, opspattend water en de natuur zijn dé ingrediënten voor een leuke kanotocht. Uitgestrekte bossen, groene weilanden en fraai begroeide oevers zogen voor een prachtig uitzicht tijdens jouw kanotocht met papa. Je hebt de keuze uit twee verschillende tochten. De eerste tocht gaat vanuit Borkel naar Valkenswaard en is geschikt voor jong en oud. De tweede route gaat vanuit Neerpelt in België naar Valkenswaard. Deze tocht is 15 km lang en je vaart door het prachtige natuurgebied ‘t Hageven. De kanotocht is echt iets voor de sportieve papa!

De doe papa

Als jouw vader echt een persoon is die ervan houdt om dingen te doen of om iets zelf te maken dan is de workshop whisky maken iets wat precies bij jouw vader past! Je creëert tijdens deze workshop whisky bij een distilleerderij onder leiding van de professionele distilleerder. Uiteraard wordt de workshop gehouden onder het genot van een whisky. Je kunt jouw whisky creëren uit extracten of uit eikenhout. Zodra de whisky klaar is, kun je deze mee naar huis nemen. Je krijgt dus een halve liter whisky mee naar huis. Eenmaal thuis kun je het zo lang laten rijpen als je wilt. Geniet van jouw eigen gemaakt whisky!

Leave your vote