Buiten zitten is altijd; maar wordt nog fijner met een goede tuinset. Hierbij is het belangrijk dat je goed bedenkt hoe je het liefst buiten zit. Zit je het liefst aan een tafel of juist op een bank? Als je graag aan tafel zit, dan is een picknicktafel of een tuintafel een goede keus. Denk anders aan een loungeset.

Lekker hangen

Helemaal relaxed wordt je natuurlijk in een hangmat in de tuin! Deze heb je in verschillende soorten en maten. Heb je niet twee mooie bomen waar hij tussen kan hangen? Zorg dan dat er een goede standaard bij zit, anders heb je er nog niets aan.

Led verlichting

Als je graag buiten zit, ook als het donker is, dan is mooie verlichting ook erg belangrijk in de tuin. Ook hier is weer veel verschillende keus in. Een ledstrip kan in ieder geval altijd toegevoegd worden, dan heb je ook subtiele verlichting als je binnen bent. Let wel even goed op; niet elk type ledstrip is geschikt voor buitengebruik.

Mooie plantenbakken

Het maakt niet uit hoeveel tegels er in de tuin liggen; met plantenbakken kun je in een handomdraai een tropische omgeving maken! Of een winteromgeving, als je dat liever hebt. Kies voor veel verschillende plantenbakken voor een speels effect en zorg ervoor dat de planten die erin komen goed passen.

Barbecue

Om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken, moet de barbecue natuurlijk klaar staan. Of je nu kies voor de gas variant of het bij de ouderwetse kolen laat; iedere hamburger of biefstuk smaakt lekkerder op de barbecue!

Makeover van de tuin

Wil je iemand verrassen met het vakantiegevoel in de achtertuin? Dan hoef je natuurlijk niet een complete makeover cadeau te geven, maar je kunt al beginnen met een van deze punten. Zijn de wensen wat boven het budget? Kijk dan of je het cadeau met iemand anders samen kunt geven; dat is altijd fijn!

Leave your vote