De vakanties zijn in het hele land al aan de gang en als de zon schijnt, is iedereen ook in vakantiestemming. De één gaat naar het buitenland en de ander viert vakantie in eigen land. Bij de vakantie horen natuurlijk leuke extraatjes waar je je kinderen of jezelf mee kunt verwennen, dus heb ik de leukste zomergadgets voor thuis en op vakantie op een rijtje gezet.

1. Bewegen en ontspannen

Met deze set zit je niet stil. Je kunt het gebruiken op het strand maar net zo goed op de camping. Deze set bestaat uit een strandtas, nekkussentje, beachballset, gooi- en vangspel en een koker waar je je kleingeld in kunt bewaren. Een leuk kado om aan je kinderen te geven als ze al lang op de achterbank zitten. Kunnen ze even spelen als jullie een plaspauze inlassen onderweg.

2. Ik vang je

Van wespen wordt niemand blij dus deze wespenvanger gaat mee op vakantie. De maand augustus is wespenmaand dus dan zie je die nare insecten volop. Je vangt ze door een beetje siroop in de opvangbak te schenken. De wespen komen er op af en kunnen er niet meer uit. Handig voor jezelf maar ook om kado te geven, want iedereen wordt blij van deze wespenvanger.

3. Fopspeen

In een drankje hoort een ijsblokje als het warm is. Geen saai vierkant blokje, maar een echte fopspeen. Een fopspeen is dus niet alleen leuk voor baby’s, maar ook voor volwassenen. En het geweldige is dat je deze vorm ook kunt gebruiken om chocolaatjes te maken. Hier scoor je mee tijdens een baby shower.

4. Disco zwemmen

Hebben je kinderen ’s avonds nog zin in een zomerse duik, dan is het geweldig om deze lichtshow mee te nemen. Je plaatst het apparaat op de bodem van het zwembad en je kinderen kunnen gaan disco zwemmen. Ook leuk om in je vijver te plaatsen als je samen met vrienden in je achtertuin zit.

5. BBQ man

Als de man een keer het eten moeten bereiden dan doet hij dit het liefst achter de BBQ. Vlees bakken en zwaaien met de tangen. Deze tang heeft de vorm van een gitaar dus een perfect kado voor de rockende mannen onder ons. Laat het vlees maar komen, want van deze man heb je voorlopig geen last.

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote

-1 Points
Upvote Downvote