Toen ik pas een relatie had met wat inmiddels mijn man is, begon de ellende al. We kregen een relatie in oktober. In december is hij jarig. Toen al vond ik het enorm moeilijk om een passend cadeau te bedenken. Zo’n eerste verjaardag wil je natuurlijk indruk maken. Ik kon echter niets beters bedenken dan hem verrassen met een etentje. Het jaar daarop kreeg hij een tent met toebehoren, een cadeau dat ik gaf uit eigenbelang. Van het jaar daarna kan ik me al niet eens meer herinneren wat hij toen kreeg. Vorig jaar kreeg hij alleen het boek ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’. Ik vond mijn toen nog prille zwangerschap cadeau genoeg!

Jarig zijn in december

De verjaardag van mijn man is weer in aantocht. Tussen alle feestdagen in december door vieren wij ook nog eens dat hij jarig is. Die feestdagen maken het kopen van een cadeau voor hem niet gemakkelijker. Aangezien wij thuis nogal fanatieke het Sinterklaasfeest vieren, zijn mijn cadeau-ideeën vaak al voor 5 december op. Daar komt nog eens bij dat meneer ook niet bepaald veeleisend – of beter gezegd, veelwensend – is. Op zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat al jaren: een boxershort en werksokken.

Verjaardagscadeaus voor mannen

Nadenken over een goed verjaardagscadeau voor mijn man begint bij mij dan ook al weken van tevoren. Een cadeau dat zijn nieuwbakken vaderschap onderstreept ligt dit jaar wel erg voor de hand. Maar wat is dan een fijn cadeau? Iets met speciaalbier vindt hij ook altijd fijn om te krijgen, maar dat kan altijd nog als ik echt niets beters weet! Een kluscadeau valt ook zeer in de smaak maar is ook moeilijk om te geven; meneer is namelijk erg duidelijk over wat hij kwaliteit vindt en wat niet. En laat ik dat nou niet allemaal even goed kunnen onthouden; een boormachine is een boormachine, toch?

Wat geef jij je man?

Omdat het echt niet ieder jaar even makkelijk is om een leuk cadeau te bedenken voor mijn man ben ik erg nieuwsgierig hoe anderen het aanpakken. Geef jij je man standaard nieuwe sokken of trakteer je ieder jaar weer op een etentje? Of heb jij een man die wél goed weet aan te geven wat hij graag hebben wil? Ik hoor het graag!

Leave your vote