De spannendste tijd van het jaar is aangebroken; de weken voor Sinterklaas! Pakjesavond op 5 december is natuurlijk het absolute hoogtepunt van deze toch altijd weer bijzondere tijd, maar de weken voorafgaand aan dit kinderfeest zijn op zich al een waar feestje. Iedere ochtend is het weer spannend; zou er iets in mijn schoentje zitten? Om het Sinterklaas een beetje makkelijker te maken zetten wij de leukste schoencadeautjes op een rij. Deze keer: de leukste schoencadeautjes voor jongens.

Lego

Alle jongens houden van Lego! Althans, bijna alle jongens! Heb jij een zoontje die dol is op deze bouwsteentjes, dan maak je hem geheid blij met een doosje met een nieuw model auto, vliegtuig of bulldozer. Is je zoontje al een beetje ouder? Dan verras je hem natuurlijk met technisch Lego! Dit cadeautje is ook goed te combineren met het grotere pakket Lego dat op pakjesavond gegeven wordt! Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Strooigoed of chocola

Lekkernijen zijn natuurlijk altijd goed. Je kunt er voor kiezen om een zakje te vullen met pepernoten en ander Sinterklaas-snoepgoed, maar je kunt ook de schoen vullen met een flinke chocoladeletter. De zakjes pepernoten kunnen natuurlijk ook mee naar school, dus dan heb je twee vliegen in één klap!

Knutselspullen met Sinterklaasthema

Rond deze tijd van het jaar zijn er enorm leuke knutselspullen verkrijgbaar met het Sinterklaasthema. Kleurboeken, bouwpakketen, het betere knip en plakwerk, hartstikke leuk! Het handigst is het wanneer dit cadeautje in de schoen zit in het weekend, dan kan het knutselen meteen beginnen!

Sinterklaas-cd

‘Sinterklaasje bonne, bonne, bonne. Gooi wat in mijn lege lege tonne, gooi wat in mijn lááááársje, dank u Sinterkláásje’. Niets leukers dan ’s avonds bij de open haard Sinterklaasliedjes zingen! Met een leuke Sinterklaas-cd wordt het een eitje om iedere avond een ander liedje te kunnen zingen.

Stout geweest? Geen schoencadeautje maar een zakje zout!

Is je zoontje écht stout geweest en mag hem dat wel even goed ingepeperd worden? Geef dan een zakje zout! Dat zal een hele teleurstelling zijn, maar op zich is er niets mis mee om het Sinterklaasfeest te misbruiken voor opvoedkundige doeleinden. Zolang er de volgende dag dan maar weer wat leuks in de schoen zit!

Leave your vote