12 mei 2019; Moederdag! Heb jij je moeder al verwend met cadeautje of misschien heb je zelf wel een mooie knutsel gekregen. Een speciale dag waar mijn kinderen erg naar uit kijken en natuurlijk ook haha. Om dit te vieren hebben wij vandaag ook een leuk cadeautje; wij doen mee met de Moederdag bloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog website4mama.nl bij ons terecht gekomen!  Hier vind je dagelijks nieuwe blogs over opvoeding, dagjes uit, vakanties, speelgoed, kindermode en nog veel meer, van Esmée.

Welkom

In ieder geval; welkom op eenkadovoor.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op dit blog komen; mijn naam is Martine en op eenkadovoor.nl geef ik cadeautips voor écht alle gelegenheden!

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een cadeaubon twv €25,– van Bol.com weg. Je kunt hier zelf iets uit kiezen voor jezelf; altijd fijn toch?!

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie weten op facebook welk cadeau je er mee zou kopen. Neem dus snel een kijkje bij Bol.com
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!
  • Je kunt meedoen tm 26 mei aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar happinessfromme.com De blog van Nadia. Happinessfromme is een Family & Lifestyle blog. Zij schrijft over veel verschillende dingen, zoals zwangerschap, kinderen en  persoonlijke blogs. Daarnaast zijn er andere categorieën die geregeld terugkomen; Home&Interieur, Mode&Beauty, Speelgoed&Spelletjes, Reviews en Recensies. Leuk om altijd op de hoogte te blijven dus!

P.S. Amanda en Esmée, bedankt voor het organiseren van deze bloghop!

Leave your vote