Hebben we het over powervrouwen dan hebben we het over mama’s en oma’s. Ze zijn er altijd en we kunnen altijd op ze rekenen. Reden genoeg om dé perfecte cadeau voor ze uit te zoeken, dat laat zien hoe trots we op ze zijn. En bij ikbenzomooi.nl is dat perfecte cadeautje met  100% garantie te vinden.

Kaya Sieraden Mom & Me armbanden Infinity

Dit geweldige Infinity Sieradenset is speciaal voor mama en dochter, of oma en kleindochter. De armbandjes hebben echt Swarovski diamantjes en zijn afgewerkt met lieve ringetjes. Deze mooie armbandjes zijn echt voor altijd!

Breekhartjes kettingen

De breekhartjes ketting is zeker een leuke Mama en Oma cadeau. De 3 aparte puzzelstukjes vormen samen een hart. Je kan er 3 namen in laten graveren bijvoorbeeld de naam van oma, moeder en dochter. De ketting word verpakt in luxe sieradendoosjes met zilverpoetsdoekje

Moeder & Dochter bedeltjes

Maak je armbandjes persoonlijker met schattige bedeltjes met de perfecte tekst voor oma of mama. Je kunt uit verschillende teksten kiezen, bijvoorbeeld ik hou van je, zo moeder, zo dochter of oma en nog veel meer.

Wenskaart “Loving Family”

Familie is erg belangrijk ben jij het daar ook mee eens? dan is dit het perfecte cadeau. Dit setje is speciaal voor de 3 generaties, draag de ketting met “Love” en je bent zo symbolisch met elkaar verbonden. Het komt in een mooie rode cadeauverpakking met een zilverpoetsdoekje om de ketting niet te beschadigen.

Stamboom ketting

Dit is zeker een prachtig cadeau voor elke trotse moeder. Zo draagt ze haar 3 kinderen dichtbij haar hart. Laat 3 namen graveren in de stamboom ketting en kies de bij hoorde geboortestenen uit. De ketting word geleverd in een luxe roze sieradendoosje, het cadeau is dus gelijk klaar om te geven! Ook erg leuk voor oma trouwens!

Hanger

Ook dit cadeau is symbolisch voor een trotse mama! De hanger bestaat uit 2 harten die elkaar gestrengeld zijn, je kan er namen op laten graveren om de hanger te personaliseren.

Leave your vote