Het jaar is misschien pas net begonnen en de kerstvakantie is nog niet zo lang geleden, maar voor veel mensen was dit niet echt het moment om tot rust te komen. Na een drukke decembermaand doen we met z’n allen ons best om weer in ons ritme te komen en daarnaast werken we aan onze goede voornemens; niet niks! Reden genoeg voor ons om te zeggen dat jij een heerlijk weekendje weg verdient!

Heerlijk vind ik het: er even tussenuit. De boel even de boel laten en ontspannen tijdens een weekendje weg. Het gelukzalige gevoel overspoelde me toen ik voor mijn verjaardag een cadeaubon kreeg voor een hotelovernachting. Nu kreeg ik dit mooie cadeau van mijn klasgenootjes, maar wie zegt dat je jezelf geen nachtje weg mag geven?

Voor jezelf of toch delen?

Heb jij dit jaar geen valentijn óf verlang jij ernaar om de rust eens lekker alleen te beleven? Wij vinden het zo gek nog niet! Er zitten genoeg voordelen aan een heerlijk ‘alleenweekend’. Geen gillende kinderen, geen verplichtingen, geen volle wasmand, noem maar op! Toch delen? Met valentijnsdag voor de deur is een weekendje weg het perfecte cadeau. Zo kun je samen met je partner genieten van de rust en luxe in een mooi hotel. Een romantische overnachting met een wellnessbehandeling; het perfecte valentijnscadeau!

A day off

Ben je liever niet te lang van huis maar wil je er wel even tussenuit? Neem een dagje vrij en ga eens wat leuks doen. Dat moet kunnen op zijn tijd! Uitslapen, ‘s-middags lekker ontspannen in het zwembad, de sauna of in je bed en ‘s-avonds heerlijk uit eten en naar een concert waar je altijd al heen hebt gewild bijvoorbeeld. In deze koude wintermaanden mag je jezelf best af en toe verwennen!

 Volgende week ga ik dankbaar gebruik maken van mijn hotelovernachting, en ik hoop dat ook jij binnenkort eens heerlijk kan ontspannen met een van deze tips!

Leave your vote