Het is alweer bijna zo ver: Valentijnsdag. Beleef jij deze, volgens veel mensen romantische, dag in je eentje op de bank? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Of heb je wel een Valentijn? Wat jouw situatie ook mag zijn dit jaar, we weten allemaal dat chocolade altijd kan en daarom wijden wij deze editie van Psst.. deze hou ik zelf aan de altijd fijne chocolade bonbon!

Chocolade: voor veel vrouwen (én mannen) een troost in eenzame tijden, maar tegelijkertijd is het een heerlijke snack om je geluk te vieren. Omdat chocolade lekker is voor iedere gelegenheid én omdat ik een enorme chocoholic ben, schrijf ik er zonder moeite een artikel over voor ons vernieuwde Online Magazine!

#LONER

Heb jij een hekel aan Valentijnsdag of heb jij simpelweg gewoon geen Valentijn? Met deze chocolade bonbons eet jij je frustratie tijdens deze zogenaamd romantische dag lekker weg. TIP: personaliseer de bonbons met een foto!

Voor de extreme valentijnhater:
personaliseer de bonbons met een foto van je ex en eet ze daarna lekker op! Zo veel plezier heb je nog nooit met hem beleefd! 

Romanticus

Voor de lezers die wél een grote liefde hebben: dit is ook een heel romantisch cadeau! Krijg jij deze bonbons van je partner of geef je ze kado? Kies bijvoorbeeld een lieve foto van jullie samen. Dan kunnen jullie ze op 14 februari, tijdens een leuke romcom, heerlijk samen opeten!

Leave your vote