Gepersonaliseerde slippers

Slippers horen bij mooi weer en de zomer, alleen jammer dat bijna alle slippers zo op elkaar lijken! Maar…daar kan jij nu verandering in brengen door zelf het mooiste paar slippers te maken met je eigen foto en tekst. Zo loop je gegarandeerd op de meest unieke slippers!

De slippers zijn niet alleen op te maken met je leukste foto of tekst, ook kun je kiezen uit leuke designs om de slippers net dat beetje extra te geven. De slippers zijn verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Leuk om cadeau te geven of gewoon voor jezelf, want opvallen doe je zeker met deze persoonlijke slippers!  De slippers zijn er voor kinderen en volwassen. De kindermaten zijn 23-26, 27-30, 31-34 en de volwassen maten 36-38, 39-42, 43-45.

Originele zonneschermen

Echt originele zonneschermen bestellen? Maak dan nu je eigen persoonlijke zonneschermen met je leukste foto en tekst! Leuk cadeau voor de bestuurder en grappig voor andere inzittenden. De zonneschermen zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een afmeting van 44 x 38 cm. De rand is van duurzaam staal en bekleed met zwarte stof. De zonneschermen bestel je per 2 stuks inclusief handige zuignappen. Een echt originele verrassing!

Super toffe trolley

Ontwerp zelf in een paar simpele stappen een herkenbare en unieke koffer met je eigen foto of logo! Kies uit verschillende modellen en maak eenvoudig een koffer op maat. Zo kun je jouw mooiste foto op een originele manier overal mee naartoe nemen!

De trolley XL is vervaardigd van schokbestendig materiaal, met 8 wielen en een dubbele stuurstang voor meer gemak tijdens het reizen. Ook heeft de trolley een vast TSA combinatieslot en aan de binnenzijde een tussenschot en elastisch gekruiste inpakriemen voor gemakkelijk en probleemloos inpakken. Ga comfortabel, uniek en onderscheidend op reis met een gepersonaliseerde trolley!

Een handige strandtas

Maak een origineel cadeau voor iemand die van naar het strand gaan houdt! Geef deze unieke strandtas met jouw mooiste foto en tekst. Met deze tas wordt naar het strand gaan nog leuker, maar hij is bijvoorbeeld ook heel handig voor tijdens het winkelen of op vakantie.

Jij kunt de tas geheel naar eigen smaak personaliseren! Jouw ontwerp met je mooiste foto wordt aan beide zijden op de tas gedrukt. Maak een echt unieke strandtas en val op met een origineel zomercadeau!

Leave your vote