Voor je het weet zijn de scholen weer begonnen! Wil jij dit jaar graag met unieke schoolspullen in de banken zitten? Lees dan snel verder!

Originele broodtrommel

Wat zit er in jouw lunchbox? Ontwerp hier een leuke broodtrommel met naam, foto of tekst! Zo maak je van iedere lunch een bijzonder moment. Een origineel kindercadeau voor bijvoorbeeld een eerste schooldag of een back-to-school verrassing!

De bovenzijde van de broodtrommel wordt volledig bedrukt met jouw eigen ontwerp. Goed sluitend deksel, maar wel eenvoudig te openen door kinderen. Ontwerp makkelijk en snel een unieke broodtrommel met naam of foto in onze handige foto-editor. Maak ieder kind blij met zijn of haar eigen broodtrommel!

Notitieboek met eigen foto

Heb jij ook altijd overal papiertjes en post-its liggen op jouw bureau? Een notitieboek is een handige oplossing om al jouw aantekeningen bij elkaar te houden! De notitieboekjes van YourSurprise kun je nu bedrukken met jouw eigen naam of tekst! Een notitieboek bedrukken is leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan iemand. Een notitieboekje is leuk voor jouw secretaresse, als back-to-school cadeau of als bedankje. Met zo’n origineel cadeau maak je vast en zeker een goede indruk!

Originele etui

De gaafste schoolspullen maak je zelf! Een persoonlijk etui met jouw leukste foto en tekst. Eindelijk unieke schoolspullen! De enige met een bijzonder ontwerp op een etui ben jij! Met behulp van de leuke en vooral hippe kaders maak jij iets echt origineels. De etui is 22 x 9 cm groot en heeft een handige rits. Pennen kunnen gemakkelijk in de bandjes geschoven worden, die hier speciaal voor zijn gemaakt.

Schrijfmap met foto

Een originele schrijfmap bestellen? Een leuk en persoonlijk cadeau! Deze handige mooi afgewerkte schrijfmap is voorzien van een handig schuifvak voor losse notities. Ook kun je jouw pen gemakkelijk kwijt in het midden van deze map. Jouw gepersonaliseerde schrijfmap heeft een A4 formaat en bevat standaard 50 beschrijfbare vellen. Het totaal is aan de voorzijde omkleed met suede achtig materiaal.

Unieke rugzak

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Wat dacht je van een rugzak met eigen foto of tekst! Deze rugzak kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden met eigen naam, een mooie foto of een grappige tekening! Ideaal voor bijvoorbeeld je eerste schooldag, een schoolreisje of een dagje uit!

De rugzak heeft twee hoofdvakken en een voorvak met rits. Verder bevindt zich binnenin de rugzak nog een klein afsluitbaar vakje. Aan de zijkant zit een flessenhouder. De schouderhengels (met GSM vakje!) zijn in lengte aanpasbaar. Jouw eigen foto en tekst worden gedrukt op de voorflap van de rugzak.

Leave your vote