Al zo lang ik me kan herinneren is YourSurprise een van mijn favoriete webwinkels. Ooit begonnen ze met het verkopen van gepersonaliseerde liedjes, maar al jaren zijn ze zoveel meer dan dat. Je kunt het zo gek niet bedenken of YourSurprise verkoopt het met de mogelijkheid om er een eigen foto en/ of tekst op te laten drukken.

Zelf een klok bestellen

Hartstikke leuk dus dat ik een mooie klok mocht laten bedrukken, om mijn ervaringen met jullie te delen. Eerst maar eens bedenken wat voor afbeelding ik op de klok wil. Ik heb zitten twijfelen om mijn eigen logo te gebruiken, leuk voor op kantoor. Maar een foto van mijn zoontjes is eigenlijk veel leuker.

Hoe te bestellen

Het bestellen gaat heel eenvoudig. Zorg er voor dat, voordat je de klok (of een ander product) gaat bestellen, dat je een leuke foto hebt uitgekozen met een goede resolutie. Hoe hoger de resolutie, des te beter de kwaliteit!  Je upload de foto en kiest uit een van de sjalonen die YourSurprise aanbied. Zie hieronder een aantal leuke voorbeelden. Je kunt er ook nog een teksten aan toevoegen, heel grappig. Je krijgt ‘live’ een indicatie te zien van hoe het er uit gaat zien en als je nog iets wilt aanpassen gaat ook dat erg makkelijk, dummy proof om het zo maar te zeggen.
Het bestellen van de klok met eigen foto ging dus heel eenvoudig en het mooie van YourSurprise is, dat als je voor vier uur ‘s middags besteld, het dezelfde dag nog wordt verstuurd. Handig als je snel nog een uniek kado nodig hebt.

Super resultaat!

En PostNL werkte mee, want de volgende dag werd de klok inderdaad afgeleverd. Netjes verpakt in een kleurige doos van YourSurprise.com. Een feestje om te ontvangen en dat maakt het dat het ook leuk is om een kado voor YourSurprise direct bij de jarige te laten bezorgen. En de klok zelf, ja, echt mooi! De klok heeft een mooi plekje op kantoor gekregen en ik heb al hele leuke reacties van klanten gekregen. Wedden dat zij ook zo’n mooie klok gaan bestellen?!
Klok met eigen foto
Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Leave your vote