De nieuwste Kerstcollectie van KAYA Sieraden laat moeder en dochter schitteren tijdens de feestdagen. Armbandjes met zilveren sterren die glinsteren aan je pols en bijpassende oorbellen die schitteren in je oren. Hét perfecte cadeautje voor grote en kleine dames. Ook deze feestdagen lanceert KAYA Sieraden een exclusieve en elegante sieradenlijn. Met de Twinkle Star en Stars & Balls collectie krijgt Kerst een magische sfeer.

Twinkle Star armbandjes

Wie wil nou niet ‘shinen’ tijdens de feestdagen? Verwen je oma, moeder, dochter of vriendin met deze schitterende sieraden. De Twinkle Star armbandjes hebben een verfijnd ontwerp van glinsterende zilveren sterren, gemaakt van door-en-door sterling zilver. Stijlvol verpakt op een luxe wenskaart met de mooie tekst: ‘Draag dit sieraad ter herinnering, dat een beetje SPARKLE je overal zal brengen’. De set is verkrijgbaar voor € 55,90. Wat zullen jullie stralen deze Kerst!

Stars & Balls set

Met deze twee zilveren armbandjes met sterren er doorheen geregen, horen moeder en dochter nóg meer bij elkaar. Ze zijn verkrijgbaar van baby- tot damesmaat en gemaakt van écht sterling zilver (.925). Personaliseer de Stars & Balls armbandjes, door er bijvoorbeeld een naam of datum op te laten graveren. Zo worden deze armbanden een tastbare herinnering voor later. De Stars & Balls set is te koop voor € 69,90.

Een mooie kerstgedachte

KAYA laat ook kinderen in Gambia stralen. Per verkocht sieraad doneert KAYA Sieraden een bedrag aan stichting Eduki, een stichting die ervoor zorgt dat kansarme kindjes in Gambia naar school kunnen. Op dit moment gaan er door donaties 20 kinderen naar school. Hierdoor draagt KAYA bij aan één van de Verenigde Naties ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst, namelijk verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.

Leave your vote