Vaderdag is dé perfecte gelegenheid om wat quality time te hebben met paps en hoe behaal je dat nou beter dan met een leuke dag weg. Met deze uitgezochte uitstapjes verander jij Vaderdag van een verplichting tot één van de hoogtepunten van het jaar!

Vliegen!

Als paps altijd al zelf had willen vliegen, is dit uitgerekend de kans om eindelijk voor het luchtruim te kiezen! Met deze cursus vliegen (voor twee personen, een uur lang!) kan jouw vader eindelijk die droom waarmaken én twee personen meenemen, nadat hij van een instructeur alle knepen van het vak heeft geleerd.

Rijden in een Ferrari

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari! Samen met je pa natuurlijk 🙂 In slechts 4,3 seconden naar 100 km/uur… Dat kan met deze Ferrari! Maar liefst 400 pk brullen uit de 3,6 liter V8 motor. Na een korte uitleg ga je samen met de instructeur de openbare weg op. En dan… is het genieten! Ervaar de fantastische wegligging en de enorme snelheid.

Een Belgisch bierweekend!

Wat geef je iemand die van een lekker “pintje” houdt? Een compleet bierarrangement! Alles komt aan bod: lekkere streekbiertjes, een heerlijke overnachting, uitgebreid ontbijt, een knooppuntenkaart met 7 routes langs brouwers en kroegen en zelfs een picknick met streekbier.  Klinkt dat niet als een perfect uitje met jouw vader! Jullie overnachten in een kleinschalige Bed and Breakfast in een smaakvolle villa. Er zijn twee mooie kamers, met ieder een eigen sfeer.

Met de Harley

Bij een bijzonder cadeau voor papa zien wij altijd een jonge papa voor ons, die misschien ook best wel even zou kunnen genieten van wat tijd voor hemzelf. Laat deze papa zich weer even jong en vrij voelen. Daarom gingen wij op zoek naar een cadeau voor papa waarbij hij de wind door zijn haren voelt gaan en er voor hem niets anders is dan het asfalt waar hij overheen cruised… jawel huur een Harley-Davidson voor 1 dag!

Leave your vote